Educație și consiliere

Oferim învățătură biblică despre subiecte precum viața de familie, administrarea finanțelor, educația copiilor, mântuirea sufletului, rostul Bisericii în lume, secretele unei vieți pline de bucurie și altele.

De asemenea, oferim tinerilor cursuri de consiliere premaritală, prin care căutăm să-i pregătim pentru viața de familie. Ținta noastră este ca familiile care se întemeiază să fie sănătoase și puternice, care să ofere generațiilor viitoare exemple vrednice de urmat.

Închinare și media

Cântăm împreună cu credincioșii cântece creștine, conducem biserica în rugăciuni de mulțumire sau de cerere, și motivăm la post și rugăciune. Înființăm și dezvoltăm grupuri de laudă, care conduc biserica în închinare alături de fanfară, cor și orchestră.

Folosim echipamente media profesionale, minuțios alese și întreținute, pentru a oferi sonorizare de calitate în sală, dar și live pe Facebook și Youtube. Realizăm și promovăm materiale personalizate cu mesaj creștin.

Rugăciune

Biserica este o resursă extraordinară pentru oamenii care caută împlinirea nevoilor lor sufletești. Punem accent pe rugăciune, atât la adunările publice duminicale, dar și în grupurile de casă.

Dorim să învățăm pe fiecare cum să se roage, astfel încât rugăciunea să fie ascultată de Dumnezeu.

Copii

Suntem preocupați de dezvoltarea armonioasă și de educația sănătoasă a copiilor, astfel că orice copil între 3 și 13 ani se poate integra cu ușurință la grupele de copii. Întâlnirile au loc în timpul slujbei de dimineață, iar aceștia beneficiază de învățătură creștină de calitate și de un mediu propice în care relaționează și se maturizează gradual și natural.

Copiii învață să cânte cu vocea sau cu instrumente muzicale, să-și dezvolte creativitatea în diverse domenii, să concureze în competiții sportive.

Tineret

Tinerii și adolescenții se întâlnesc sâmbăta la biserică și dezbat diverse teme de interes precum identitatea, relațiile, cariera, caracterul și altele. Fetele și băieții se întâlnesc și separat în grupuri mici. Tinerii învață să-și dezvolte abilitățile muzicale, organizează și participă în diverse competiții sportive și tabere.

De asemenea, acestia sunt preocupați de formarea lor personală și profesională, astfel că organizează sau participă frecvent la conferințe unde învață de la lideri cu experiență.

Femei

Organizăm întâlniri periodice cu femeile care-L caută pe Dumnezeu și care se bucură de prietenia cu alte femei într-un cadru restrâns și primitor. Abordăm teme precum căsnicia, creșterea copiilor, roluri în familie și societate, identitatea și potențialul femeilor în lumina Sfintelor Scripturi.

Realizăm conferințe și evenimente tematice la ocazii speciale.

Social

Suntem deschiși să-i ajutăm pe cei aflați în nevoi materiale. Surplusul unora acoperă lipsurile altora și împreună întindem o mână orfanilor, văduvelor, familiilor cu dificultăți, vârstnicilor, bolnavilor, refugiaților. Dorim să dezvoltăm implicarea noastră activă în orfelinate, case de copii și centre de zi, în cantine și în alte proiecte sociale.

În parteneriat cu echipe medicale din străinătate, oferim ocazional servicii gratuite de medicină generală, de stomatologie, de oftalmologie, dar și materiale medicale.

Administrativ

Biserica Betel funcționează într-un spațiu propriu, aflat în orașul Constanța. Amenajarea și întreținerea acestui spațiu generos reprezintă un efort susținut pentru comunitatea noastră.

Căutăm să ne implicăm activ în diverse proiecte de extindere și modernizare a clădirii, pentru a oferi conditii de confort atât membrilor noștri, cât și musafirilor care ne vizitează.

Evanghelizare urbană

Dorim să ne implicăm activ în comunitate, de aceea căutăm modalități potrivite pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specifice ale locuitorilor Constanței. Prin proiecte muzicale, culturale, sportive sau medicale, căutăm să-i ajutăm pe oameni în a-și dezvolta partea interioară a ființei lor, care este interesată de spiritualitatea creștină.

Organizăm ocazional evenimente cu participare mai largă, de obicei în sala bisericii, dar și activități pentru copii și tineri în aer liber.

Evanghelizare rurală

Dorim să venim în întâmpinarea nevoilor specifice ale locuitorilor din zona rurală din sudul județului Constanța. Prin proiecte muzicale, culturale, sportive sau medicale, căutăm să-i ajutăm pe oameni în a-și dezvolta partea interioară a ființei lor, care este interesată de spiritualitatea creștină.

Călătorim săptămânal în localitățile din jur pentru a duce vestea bună a lui Hristos celor care-L caută.

Ospitalitate

Dorim să fim gazde primitoare pentru musafirii noștri. Pregătim sala pentru slujbe, întâmpinăm participanții, oferim informații atunci când se solicită, asigurăm căile pentru evacuarea sălii în caz de nevoie și intervenim prompt în situații speciale.

Supraveghem atent desfășurarea evenimentelor speciale ale bisericii pentru a oferi tuturor încredere și siguranță.