Școala de muzică

Betel

Se spune că muzica exprimă tot ceea ce nu poate fi spus, dar despre care ar fi imposibil a tăcea.

Deschidem cea de-a cincea serie a Școlii de Muzică, unde toți cei pasionați de acest domeniu sunt invitați să se înscrie și să își îmbunătățească aptitudinile muzicale.
Școala de muzică oferă cursuri pentru trei instrumente mult îndrăgite: pian, chitară și tobe, dar există și o secțiune specială pentru canto.

În urma interacțiunii cu echipa de profesori veți observa un nivel înalt de profesionalism, răbdare și empatie, dar mai ales..multă energie pozitivă! Cursurile se desfășoară sâmbătă dimineața în intervalul 09:00-12:00, în funcție de instrumentul ales, iar la sfârșitul seriei, toți elevii vor susține un concert!

Așadar, dacă ai între 9-25 de ani, înscrie-te la Școala de Muzică și vom parcurge împreună un traseu frumos în care vei învăța o mulțime de lucruri folositoare!

Locurile sunt limitate!
Vă asteptăm cu drag!

Regulile Clasei
1. Trebuie să ai instrumentul dorit acasă.
2. Îți faci temele de fiecare dată și exersezi numărul de ore recomandat de profesor. Teoria muzicală va trebui învățată de la o întâlnire la alta.
3. Nu absentezi la mai mult de 2 întâlniri nemotivat.

Cum e la curs
Pentru ca tu să ai parte de cea mai bună educație, pe parcursul cursului vei învăța Teorie muzicală, vei face Practică treptată (note + acorduri + ritm) și periodic vei avea o Evaluare pentru a ne asigura că suntem pe drumul cel bun.
În funcție de instrumentul pe care îl alegi și de nivelul la care te afli, te vei alătura unei grupe, iar cei ce dau dovadă de un comportament Hristic și dedicare au posibilitatea să fie selectați pentru a cânta în grupele de închinare ale bisericii, la tineret sau în alte concerte organizate.
Locurile pentru fiecare serie sunt limitate. În cazul în care grupa este deja formată, te  vom contacta când începem înscrierile pentru seria următoare.
Dacă pe parcurs îți dorești ore suplimentare separate poți beneficia de acestea contra cost.
Toate anunțurile vor fi afișate in grupul de whatsapp al cursului, la care te vom adăuga.

Înscriere

Pentru a te înscrie te rugăm să completezi Formularul de Înscriere.

Informații Utile

Locație: Amurgului 43, Constanța
Perioadă: 15 Aprilie – 17 Iunie
Frecvență: 1 oră/săptămână, 3 sâmbete/lună
Instrumente: Chitară acustică | Pian/Orgă | Tobe | Canto
Vârstă: 9 – 25 ani
Nivel: Începător
Taxă: 60lei/lună (se plătesc în contul bisericii Betel)
Cont: RO69 RZBR 0000 0600 1450 0263 (cu specificația “Donație școala de muzică, nume și prenume, luna aferentă”)
Persoană de Contact: Otniel Suldac: 0751 637 885