Ordinare

Pe 12 iulie a avut loc ordinarea în slujba de diacon a trei slujitori ai bisericii: Ionuț Vlad, Corneliu Man și Cornel Olar de la Techirghiol. Alături de invitații acestora, păstorii bisericii au cerut binecuvântarea Domnului peste slujirea acestora.

Iulie-Septembrie 2020 Ordinare

Vizită

În data de 23 august am primit un musafir special, pe fratele Grigoriciuc Daniel, director al RVE Suceava. Acesta a depus mărturia intervenției lui Dumnezeu în lupta cu Covid-19.

Iulie-Septembrie 2020 Fratele Grigoriciuc

Nunți

În data de 11 iulie, Emilia, mezina familiei Șmalberger Liviu și Veronica, s-a căsătorit cu Sami Nichițelea din Bistrița. Aceștia se vor stabili în Cluj.

Iulie-Septembrie 2020 Nuntă Nichițelea

Pe 8 august a avut loc nunta Andreei, cea de-a doua fiică a familiei Pop Daniel și Mărioara, cu Tiberiu Pucheanu din Craiova. Tânăra familie se va stabili în Craiova.

Iulie-Septembrie 2020 Nuntă Pucheanu

Pe 27 septembrie ne-am bucurat de nunta lui Darius Fechete din Bistrița, cu Denisa Stanciu din Agigea, o nouă familie tânără stabilită la Betel.

Iulie-Septembrie 2020 Nuntă Fechete

Noi slujitori

Începând din luna septembrie, ne-am îmbogățit echipa de slujire. Otniel Suldac din Bistrița, proaspăt absolvent ITP, s-a mutat în Constanța pentru a sluji în zona noastră.

Iulie-Septembrie 2020 Slujitor

Absolvire

Pe 26 iulie, copiii au avut parte de sărbătoarea absolvirii anului școlar 2019/2020. Într-o atmosferă de veselie, aceștia au celebrat prietenia și speranța în Dumnezeu.

Iulie-Septembrie 2020 Festivitate Copii

Binecuvântări copii

În data de 12 iulie, familia Ion Daniel și Mădălina l-a adus înaintea bisericii și lui Dumnezeu pe cel de-al treilea fiu, Noah, fratele lui David și al lui Eric.

Iulie-Septembrie 2020 Binecuvântare Ion

Pe 27 septembrie, Roșca Alin și Daniela au cerut binecuvântarea Domnului peste întâiul lor născut, Darius.

Iulie-Septembrie 2020 Binecuvântare Roșca

Renovări

La începutul lunii septembrie am demarat o lucrare de renovare majoră a sălii de la demisol. S-au reparat pereții, s-a înlocuit sistemul electric și cel sanitar și s-au schimbat ușile. Lucrarea continuă. Mulțumim celor care s-au implicat cu devotament!

Iulie-Septembrie 2020 Renovare Demisol

Rugăciune online

În această perioadă am continuat întânirile de părtășie și rugăciune online, respectând astfel restricțiile impuse pentru împiedicarea răspândirii virusului Sars-Cov-2. Vă invităm pe toți la rugăciune cu biserica!

Iulie-Septembrie 2020 Rugăciune Zoom