Aniversare

Pe 27 februarie fratele Nicolae Man, păstor pensionar al bisericii, a împlinit vârsta de 85 de ani. Împreună cu familia și cu frații păstori în exercițiu, am sărbătorit evenimentul și am ascultat mărturia vieții sale. Fratele Man este sănătos și slujește Domnului cu bucurie.

Februarie 2020 Aniversare

Sfat frățesc

La început de lună frații s-au întâlnit să se sfătuiască cu privire la proiectele administrative ale bisericii pentru 2020. De asemenea, au discutat despre implicarea pe care o pot avea pentru bunul mers al lucrării.

Februarie 2020 Sfat Frățesc

Adunare generală

În prima duminică a lunii ne-am bucurat de sărbătoarea anuală a membralității. S-a prezentat raportul financiar pe anul 2019 și descărcat
gestiunea. De asemenea, biserica a aprobat prin vot demararea procesului de ordinare în slujba de diacon a fraților Nelu Man și Ionuț Vlad.

Februarie 2020 Adunare Generală

Rugăciune Evanghelizare

În data de 29 februarie am fost gazda unei întâlniri de rugăciune pentru încurajarea activității de evanghelizare. Au participat reprezentanți din mai multe zone ale județului, iar invitatul special a fost pastorul Kristian Lythe din Londra.

Februarie 2020 Conferință Rugăciune

Misiune

În perioada 10-23 februarie, Ionuț Vlad a mers în Jamaica să instruiască dpdv al cerințelor maritime internaționale 80 de voluntari din întreaga lume. Aceștia s-au înscris la programele de misiune pe termen lung și scurt de pe vaporul Logos Hope și vor duce Evanghelia în cele mai dezavantajate colțuri ale lumii.

Februarie 2020 Misiune

Instruire

În ultima zi a lunii, Comunitatea de Constanța a organizat o instruire cu tema Managementul situațiilor de urgență. Ionuț Vlad, specializat în acest domeniu a vorbit despre conștientizarea pericolelor, despre identificarea, prevenirea și abordarea situațiilor de urgență ce pot apărea în lăcașele de cult.

Februarie 2020 Instruire