informează-te despre

Termeni și condiții

01. PREZENTARE GENERALĂ ȘI ACCEPTARE

Bine ați venit pe site-ul nostru BetelConstanta.ro, denumit și „Site-ul”, deținut și operat de Biserica Betel Constanța, Strada Amurgului nr. 43, Constanța, Telefon: +40 743 113 013. De-a lungul site-ului, termenii „Betel Constanța”, „noi” și „al nostru” se referă la Betel Constanța. Betel Constanța oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dumneavoastră, utilizatorul, condiționat de acceptarea dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor enunțate aici.

 

02. VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE ÎNAINTE DE A UTILIZA SITE-UL.

Accesând sau utilizând orice parte a site-ului sau contactându-ne prin formularul nostru de contact și / sau platformele de socializare, vă angajați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți obligați de către următorii Termeni și condiții, denumiți și „Termeni de utilizare” sau doar „Termeni”, inclusiv acei termeni, condiții și politici suplimentare menționate aici și / sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără a se limita la utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau colaboratori de conținut. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utiliza oricare dintre serviciile sale. Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați o ofertă, atunci acceptarea este limitată în mod expres la acești termeni și condiții. Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse numai pentru a facilita parcurgerea textului și nu vor limita sau vor afecta în alt mod acești Termeni.

 

03. MODIFICĂRI LA ACESTI TERMENI ȘI CONDIȚII

Orice funcții sau instrumente noi care sunt adăugate pe site-ul actual vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și / sau modificărilor la această pagină și actualizarea datei din secțiunea „Ultima modificare” la sfârșitul acestei pagini. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări și actualizări.

Continuarea utilizării sau accesul la Site după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Site-ul nostru este creat utilizand platforma WordPress, deținută de Automattic Inc. Prin utilizarea site-ului nostru, vă supuneți Termenilor și condițiilor impuse de către Automattic Inc. pentru vizitatorii website-urilor create pe platforma WordPress.

 

04. ELIGIBILITATE

Acceptând acești Termeni și condiții, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință, sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia dumneavoastră de reședință și că ne-ați dat consimțământul permitem oricăruia dintre dependenții dumneavoastră minori să utilizeze acest site.

Acest site este găzduit și operat în România, în conformitate cu legislația aplicabilă a Uniunii Europene, și este destinat utilizatorilor aflați în și în afara Uniunii Europene.

BetelConstanta.ro respectă legile Uniunii Europene. Cei care aleg să acceseze acest site din locații din afara jurisdicției Uniunii Europene, fac acest lucru pe propriul risc și sunt responsabili pentru respectarea legilor străine aplicabile.

Încălcarea oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor pe care vi le oferim.

 

04. DATE CU CARACTER PERSONAL

Furnizarea informațiilor dumneavoastră personale pe  Site-ul nostru, inclusiv în secțiunile de contact sau comentarii, este guvernată de Politica noastră de confidențialitate, care poate fi citită aici.

Sunteți de acord ca orice informație colectată de la dumneavoastră atunci când utilizați site-ul să fie guvernată de Politica noastră de confidențialitate, care de asemenea poate fi modificată periodic și este încorporată, prin referință, în acești termeni și condiții.

Înțelegeți că informațiile dumneavoastră pot fi transferate necriptat în cazul (a) transmisiilor prin diferite rețele; și (b) modificărilor pentru a se conforma și a se adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare.

 

ÎNREGISTRARE

Anumite zone ale site-ului web pot solicita sau necesita înregistrarea.

Dacă alegeți să vă înregistrați sau să ne furnizați informații în orice mod, sunteți de acord să furnizați numai informații adevărate, exacte, actuale și complete. Dacă vă emitem un nume de utilizator și / sau o parolă, sunteți de acord să protejați aceste informații, printre altele, păstrând confidențialitatea numelui de utilizator, parolei și a oricărei alte informații referitoare la contul dumneavoastră. Protecția numelui dumneavoastră de utilizator și a parolei este responsabilitatea dumneavoastră. Dacă permiteți unei alte părți să vă utilizeze contul, veți fi responsabil pentru informarea unei astfel de părți despre acești Termeni și condiții și pentru orice încălcare a acestor Termeni și condiții de către o astfel de parte.

 

ACCESUL LA SITE

Betel Constanța vă acordă dreptul neexclusiv, netransferabil, limitat, de accesare, utilizare și afișare a Site-ului și a Conținutului acestuia numai în scopuri personale, necomerciale.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciile noastre către oricine din orice motiv, în orice moment, cu sau fără explicații de orice tip.

Cu excepția cazului în care se prevede altfel aici, nu puteți copia, modifica, crea lucrări derivate din, afișa public sau efectua, republica, transfera, vinde, descărca (altele decât stocarea în cache a paginilor din browserul dumneavoastră web), stoca, transmite sau exploata acest site sau orice altă parte a acestuia fără consimțământul expres prealabil în scris al Bisericii Betel Constanța. În plus, nu aveți dreptul de a reproduce, revinde sau exploata în scopuri comerciale niciun produs sau serviciu furnizat pe sau prin intermediul acestui site sau orice conținut. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră exclusivă, de a rezilia sau suspenda accesul dumneavoastră și / sau, utilizarea site-ului sau a oricărei părți a acestuia, în orice moment, cu sau fără notificare, dacă avem motive să credem că ați încălcat, sau ați încercat să încălcați acești Termeni și condiții.

 

ACURATEȚEA SITE-ULUI

Depunem eforturi constante pentru a ne asigura că informațiile de pe site sunt complete, exacte și actuale. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor noastre, informațiile de pe site pot fi uneori inexacte, incomplete, pot conține erori tipografice sau omisiuni sau sunt doar depășite.

Toate specificațiile și  descrierile de pe site pot fi modificate în orice moment fără o notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza orice informații inexacte, în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu ar trebui utilizat ca bază unică pentru luarea deciziilor fără consultarea unor surse primare, mai exacte, mai complete sau actuale. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație să actualizăm, să modificăm sau să clarificăm orice informații de pe site-ul nostru sau de pe orice site web conex,  cu excepția cazului în care este impus de lege. Nicio dată specificată de actualizare sau reîmprospătare nu se aplică site-ului sau pe niciun site Web asociat pentru a indica faptul că toate informațiile de pe site sau de pe orice site Web asociat au fost modificate sau actualizate.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate numai pentru referință.

Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările aduse site-ului nostru. Orice încredere în materialele de pe acest site este pe propria răspundere.

Nu garantăm acuratețea sau completitudinea oricărei informații, conținut sau material furnizat prin intermediul site-ului.

 

SCHIMBĂRI LA SITE

Putem modifica, suspenda, întrerupe și / sau restricționa utilizarea întregii sau a oricărei părți a site-ului (inclusiv disponibilitatea oricăror date sau informații conținute pe site), în orice moment, din orice motiv și fără o notificare sau răspunderecătre dumneavoastră sau către orice terță parte.Ne rezervăm dreptul, cu sau fără notificare, de a modifica oricare dintre serviciile oferite pe site sau orice alt aspect al site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, orele de funcționare, hărțile site-ului, structurile de meniu, procedurile de acces, documentație și / sau furnizori de servicii.

Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau față de terți pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a oricăruia dintre serviciile noastre sau a întregului Serviciu fără notificare prealabilă.

Includerea oricăror servicii pe site la un anumit moment nu implică sau garantează că acest serviciu va fi disponibil în orice moment.

 

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Cu excepția cazului în care se menționează altfel, tot conținutul, inclusiv, fără limitare, designul site-ului, „aspectul” său, informații, software, cod, date, text, imagini, video și audio, logo-uri, sloganuri, nume comerciale, servicii, numele și aranjamentul Site-ului ca o lucrare colectivă și / sau o compilație (colectiv, „Conținut”) sunt protejate de legislațiile Uniunii Europene și internaționale privind drepturile de autor, mărcile comerciale, concurența neloială sau alte proprietăți intelectuale deținute, controlate sau licențiate de noi. Conținutul este destinat exclusiv utilizării dumneavostră personale și necomerciale. Nu vă este acordat sau transferat niciun drept, titlu sau interes pentru orice Conținut ca urmare a utilizării Site-ului.

Anumite părți ale site-ului vă pot permite să partajați conținut cu prietenii dumneavoastră pe platformele de socializare. Aceste funcții vă acordă o licență limitată pentru a afișa Conținutul conform instrucțiunilor și înțelegeți că nu aveți alt drept, titlu sau interes asupra Conținutului.

Cu excepția celor menționate aici, nu aveți dreptul să reproduceți, să publicați, să transmiteți, să distribuiți, să afișați, să modificați, să creați lucrări derivate din, să vindeți sau să participați la orice vânzare sau să exploatați în vreun fel orice conținut al site-ului. Utilizarea greșită a Conținutului este strict interzisă și vă poate supune răspunderii în temeiul legilor de stat sau internaționale.

 

REGULI PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

Puteți utiliza site-ul numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni și condiții.

 În plus față de alte interdicții prevăzute în acești Termeni și condiții, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) să solicitați altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încălcați orice reglementări internaționale, provinciale sau de stat, reguli, legi sau ordonanțe locale (inclusiv, fără limitare, orice legi privind exportul de date sau software către și din Uniunea Europeană sau alte țări); (d) să încălcați drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale terților; (e) să hărțuiți, să abuzați, să insultați, să răniți, să defăimați, să calomniați, să denigreți, să intimidați sau să discriminați în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) să transmiteți informații false sau înșelătoare; (g) să încărcați sau să transmiteți viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex, a altor site-uri web sau a Internetului; (h) pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora; (i) la spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interferați sau să ocoliți caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web asociat, alte site-uri web sau Internet.

Înțelegeți și sunteți de acord să nu postați, să transmiteți, să redistribuiți, să încărcați sau să promovați orice comunicare sau conținut care ar putea dăuna sau avea un impact negativ asupra instituției sau a serviciilor noastre.

Sunteți responsabil pentru protecția personală și securitatea oricărei parole sau nume de utilizator pe care le puteți utiliza pentru a accesa Site-ul. Sunteți responsabil pentru toate activitățile desfășurate pe site care pot fi legate sau urmărite înapoi la numele de utilizator sau parola. Sunteți obligat să raportați imediat o parolă sau un nume de utilizator pierdut sau furat prin intermediul formularului nostru de contact de aici.

Dacă credeți că cineva v-a folosit parola sau contul fără autorizația dumneavoastră, trebuie să ne anunțați imediat prin formularul nostru de contact.

Ne rezervăm dreptul de a accesa și dezvălui orice informații, inclusiv, fără limitare, numele utilizatorilor de conturi și alte informații pentru a respecta legile aplicabile și cererile legale guvernamentale.

Ne rezervăm dreptul de a vă suspenda utilizarea Serviciului sau a oricărui site web conex pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

 

COMENTARII, FEEDBACK ȘI ALTE TRIMITERI

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice (de exemplu, participări la concurs) sau fără o cerere de la noi, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau altfel (în mod colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice alt mod orice comentariu pe care ni l-ați transmis. Nu avem și nu vom avea nicio obligație (1) să păstrăm orice comentarii în mod confidențial; (2) să plătim despăgubiri pentru orice comentarii; sau (3) să răspundem la orice comentarii.

Putem, dar nu avem nicio obligație, să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care îl considerăm, la propria noastră discreție, ilegal, ofensator, amenințător, calomniant, defăimător, pornografic, obscen sau în alt mod inacceptabil sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții.

Sunteți de acord să concepeți comentariile dumneavoastră astfel încât ele să nu încălce niciun drept al unei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord să concepeți comentariile dumneavoastră astfel încât ele să nu conțină materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene și nu vor conține niciun virus de calculator sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât dumneavoastră sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora.

Nu ne asumăm răspunderea pentru orice comentarii postate de dumneavoastră sau de orice terță parte.

 

LINK-URI CĂTRE SITE-URI TERȚE

Site-ul poate include link-uri către alte site-uri web întreținute de terți. Aceste link-uri vă sunt furnizate doar drept comoditate, iar includerea acestor link-uri către site-uri web ale unor terțe părți nu implică aprobarea de către noi a conținutului sau a materialelor de pe aceste site-uri web. Accesul dumneavoastră la aceste site-uri web ale terților este pe propriul dumneavoastră risc și nu vom avea nicio răspundere care decurge din sau este legată de astfel de site-uri web și accesul sau utilizarea acestor site-uri web.

Anumite conținuturi  și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terți.

Link-urile către terțe părți de pe acest site vă pot direcționa către site-uri web terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau exactității acestora, nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere pentru orice materiale sau site-uri web ale unor terți, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.

Nu suntem răspunzători pentru orice daune legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu orice site web al unei terțe părți. Vă rugăm să examinați cu atenție politicile și practicile terților și să vă asigurați că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, îngrijorările sau întrebările referitoare la produsele de la terțe părți ar trebui să fie direcționate către terțe părți.

 

UNELTE OPȚIONALE

Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nu avem  control sau acces.

Acceptați și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „așa cum sunt” și „în măsura în care sunt disponibile” fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nicio aprobare.

Nu vom avea nicio răspundere care decurge din sau care se referă la utilizarea de către dumneavoastră a instrumentelor opționale ale terților.

Orice utilizare de către dumneavoastră a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propria răspundere și discreție și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizat și aprobați termenii în baza cărora aceste instrumente sunt furnizate de furnizorii terți relevanți.

De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii și / sau caracteristici prin intermediul site-ului web (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse).

Aceste noi caracteristici și / sau servicii vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și condiții.

 

DECLARAȚIE DE GARANȚII; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Nu garantăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, la timp, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi exacte sau sigure.

Sunteți de acord că, din când în când, putem suspenda serviciul pe perioade nedeterminate de timp sau putem anula serviciul în orice moment, fără nicio notificare prealabilă sau ulterioară.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de utilizare a serviciului este exclusiv pe riscul dumneavoastră. Serviciul  (cu excepția celor menționate în mod expres de noi) furnizat  „așa cum este” și „așa cum este disponibil” pentru utilizarea dumneavoastră este fără garanții sau condiții de orice fel, fie expreser sau implicite, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite adecvare pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și non-încălcare.

În niciun caz Betel Constanța, directorii noștri,  angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru vătămări, pierderi, pretenții sau orice alte acțiuni directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale, sau daune consecutive de orice fel, inclusiv, fără limitare la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă sunt bazate pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau altfel, care rezultă din utilizarea de către dumneavoastră a oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate folosind serviciul sau pentru orice altă reclamație legată în vreun fel de utilizarea serviciului, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau pagubă de orice fel suferită ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut postat, transmis sau pus în alt mod prin intermediul Serviciului, chiar dacă este informat despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi în orice moment limitată la suma cea mai mică permisă de lege.

 

DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să mențineți inofensiv Betel Constanța și instituții mamă, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, stagiarii și angajații, inofensivi de orice cerere, inclusiv onorarii rezonabile ale avocaților, efectuate de orice terță parte din cauza sau care decurg din încălcarea de către dumneavoatră a acestor Termeni și condiții sau a documentelor pe care le încorporează prin referință, sau încălcarea de către dumneavoastră a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

 

SEVERABILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nulă sau imposibilă, o astfel de prevedere va fi totuși aplicabilă în măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, iar partea neexecutabilă va fi considerată separată de acești Termeni și condiții, o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror alte dispoziții rămase.

 

ÎNCETARE

Obligațiile și responsabilitățile părților implicate înainte de data rezilierii vor supraviețui rezilierii prezentului acord în toate scopurile.

Acești Termeni și condiții sunt valabile, cu excepția cazului în care și până la încetarea de către dumneavoastră sau de către noi.

Puteți rezilia oricând acești Termeni și condiții notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.

Dacă, în opinia noastră exclusivă, nu respectați sau suspectăm că nu ați respectat orice termen sau prevedere a acestor Termeni și condiții de utilizare, putem, de asemenea, să denunțăm acest acord în orice moment fără notificare prealabilă și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele scadente pâna la data încetării inclusiv; și / sau în consecință vă putem refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

 

ÎNTREGUL ACORD

Neexercitarea sau aplicarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu va constitui o renunțare la acest drept sau prevedere.

Acești Termeni și condiții, inclusiv Politica noastră de confidențialitate și orice alte documente sau politici care apar pe Site constituie întregul acord și înțelegere între dumneavoastră și Betel Constanța  și guvernează utilizarea serviciului de către dumneavoastră, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau actuale, fie orale sau în scris, între dumneavoastră și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).

Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate împotriva părții care a redactat.

 

LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni și condiții și orice acorduri separate prin care vă oferim Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

 

CONTACTEAZĂ-NE

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la betelconstanta@gmail.com, via telefon la numarul +40 743 113 013, sau prin formularul de contact aici.

 

ULTIMA ACTUALIZARE:  3 Februarie 2021