Nuntă

Pe 6 iunie a avut loc nunta lui Gabi Nicolae (primul fiu al lui Nicolae Iacob și Lidia), cu Naomi Crișan din Zalău. Evenimentul a fost unul frumos, organizat pe malul mării.

Martie-Iunie 2020 Nunta

Logodnă

Pe 30 mai a avut loc logodna Andreei Pop, fiica familiei Pop Daniel și Mărioara, cu Tiberiu Pucheanu din Craiova. Nunta va avea loc pe data de 8 august.

Martie-Iunie 2020 Logodnă

Rugăciune online

În perioada pandemiei, din cauza restricționării întâlnirilor fizice, am apelat la tehnologie pentru a păstra comunicarea și părtășia. Astfel am avut întâlniri virtuale săptămânale pe Zoom.

Martie-Iunie 2020 Zoom

Binecuvântări de copii

Odată cu încetarea stării de urgență și reluarea slujbelor în curtea și sanctuarul bisericii, trei familii tinere și-au adus copiii înaintea Domnului pentru a cere binecuvântarea Domnului.
Familia Petrache Ștefan și Andreea a venit cu Albert, cel de-al doilea copil al familiei, alături de Melissa.

Martie-Iunie 2020 Binecuvântare Petrache

Familia Budur Samuel și Ionela a adus-o pe cea de-a doua fiică, Natalia, surioara Mirunei.

Martie-Iunie 2020 Binecuvântare Budur

Familia Nechita Filip-Claudiu și Andreea a primit primul copilaș, pe Filip Jr.

Martie-Iunie 2020 Binecuvântare Nechita

Misionar la Domnul

In luna iunie, un grup de frați s-a deplasat la Pitești la slujba de înmormântare a lui Radu Bădălan, misionar al organizației Operation Mobilization și bun prieten al bisericii, care la 31 de ani a plecat la Domnul.

Martie-Iunie 2020 Înmormântare Radu

Au plecat la Domnul

În perioada aprilie-iunie, doi seniori ai bisericii au plecat la Domnul. Fratele Dobre Ioan se afla în vizită la copiii din Franța și a decedat în urma unor complicații medicale. Înmormântarea a avut loc în țară pe 17 aprilie.

Martie-Iunie 2020 Înmormântare Dobre

Sora Ene Sofia, mama Veronicăi Șmalberger, văduvă de 30 de ani, suferea de mulți ani durerile bătrâneții și se ruga Domnului s-o ia acasă. La aproape 87 de ani, Domnul i-a ascultat rugăciunea și pe 12 iunie a plecat acasă. Domnul să ofere mângâiere celor două familii.

Martie-Iunie 2020 Înmormântare Fica