Ziua Recunoștinței

Deși într-un context aparent neprielnic, pe 15 noiembrie I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru bunătatea și dragostea Sa. Ne-am bucurat să vedem cum El îi binecuvintează pe ai Săi.

Octombrie-Noiembrie 2020 Ziua Recunoștinței

Sărbătoarea premierii

Pe 04 octombrie am apreciat din nou rezultatele elevilor, studenților și profesorilor noștri. Aceștia au primit cărți și diplome, iar biserica s-a rugat pentru ei.

Octombrie-Noiembrie 2020 Sărbătoarea premierii

Duminica orfanului

În data de 08 octombrie ne-am reamintit de cauza orfanilor din România. Am fost încurajați să ne implicăm activ, prin rugăciune, dărnicie, sprijinirea plasamentului și adopție.

Octombrie-Noiembrie 2020 Ziua Orfanului

Binecuvântări de copii

În data de 25 octombrie, familia Magorca Daniel și Camelia și-a adus înaintea bisericii pe cel de-al doilea copilaș, pe Emanuela, surioara lui Matias. Ne-am rugat, cerând binecuvântarea lui Dumnezeu peste familia lor.

Octombrie-Noiembrie 2020 Binecuvântare Magorca

Pe 29 noiembrie, familia Niculaie Silvian și Cristina l-a adus pe Silvian Cristian, frățiorul lui Samuel.
Ambele familii fac parte din echipa de slujire a bisericii, fiind implicate în lucrarea din Topraisar.

Octombrie-Noiembrie 2020 Binecuvântare Niculaie

Vizită

În data de 11 octombrie, ne-am bucurat să primim vizita familiei Bodnariu Marius și Rut, relocați din Norvegia în Brașov.
Aceștia au ajuns în zona noastră cu ocazia venirii pe lume a celui de-al șaptelea copilaș.

Octombrie-Noiembrie 2020 familia Bodnariu

Renovare demisol

Continuăm renovarea spațiului de la demisolul clădirii noastre. Am reușit să înlocuim pereții despărțitori și vom încheia cu nivelarea podelei și schimbarea mochetei și a mobilierului. Mulțumim celor care s-au implicat!

Octombrie-Noiembrie 2020 Renovare demisol

Slijbe online

Începând cu 22 noiembrie, am reluat slujbele online, respectând măsurile de carantinare ale Constanței. Vă invităm să fiți cu noi la închinare și învățătură biblică, urmărindu-ne pe facebook și youtube duminica de la ora 10.

Octombrie-Noiembrie 2020 Slijbe online