Duminica Misiunii

În data de 26 ianuarie ne-am amintit din nou despre chemarea la misiune. Misionarii noștri au vorbit despre misiunea de termen scurt și lung. Am avut invitați studenți de la Școala de misiune, misionari APME, dar și membri din echipa OM România, alături de președintele organizației.

Ianuarie 2020 Duminica Misiunii

Nuntă

Pe 25 ianuarie am avut parte de o altă bucurie sărbătorind căsătoria lui Tony Hangan cu Mihaela, care provine din Biserica Baptistă Sfânta Treime, Constanța. Tony conduce de mulți ani fanfara. Păstorii au binecuvânt noua familie, iar apoi biserica a avut părtășie la o masă de dragoste.

Ianuarie 2020 Nunta

Binecuvântare copil

Pe 12 ianuarie, familia Bîrsoianu Bogdan și Corina au adus-o înaintea Domnului pe cea de-a treia fetiță, Tabita. Bogdan coordonează departamentul de întâmpinare, iar Corina este învățătoare la grupa mijlocie de copii. Frații s-au rugat, cerând binecuvântarea Domnului peste copil.

Ianuarie 2020 Binecuvântare

Tabără tineri

În perioada 7-10 ianuarie, un grup de tineri a organizat o tabără la munte în zona Bran, Brașov. Aceștia au petrecut un timp de calitate împreună, având momente de studiere a Bibliei, de părtășie creștină și de rugăciune, dar și de relaționare și prietenie.

Ianuarie 2020 Tabara

Biruință

Luna aceasta a adus multă bucurie familiei Șmalberger și bisericii, care anul trecut a avut o campanie susținută de post și rugăciune pentru Cosmin la primirea diagnosticului de cancer. După încheierea tratamentului, analizele au confirmat vindecarea lui Cosmin. Mulțumim tuturor celor care ați mijlocit pentru aceasta cauză!

Ianuarie 2020 Biruință

Amenajare apartament

Amenajarea apartamentului de la mansarda clădirii continuă. După compartimentare, finisarea pereților, montarea de gresie și parchet, de uși, realizarea sistemului electric și termic și utilarea băii, am reușit și utilarea bucătăriei. Pentru a putea fi folosit, apartamentul mai are nevoie de mobilarea camerelor.

Ianuarie 2020 Amenajare